MVO & DUURZAAM ONDERNEMEN.

WERKPLEK 
onderweg
AFC is een fijn bedrijf om te werken. Dat begint met een goede werkplek. We geven aandacht aan de voertuigen van onze chauffeurs, ook van binnen. Zo zijn er geavanceerde veiligheidssystemen maar ook een bijvoorbeeld een goede muziekinstallatie, een koelkast en heeft iedere chauffeur de mogelijkheid om een goede bak koffie te zetten. 

Check onze vacature voor chauffeurs >

WERKPLEK
op kantoor

Op kantoor is dit niet anders. Hoe komen slimme, creatieve en innovatieve mensen tot de beste resultaten? Door met elkaar samen te werken in een prettige omgeving. We geloven dan ook in een organisatie waarbij mensen in kleine teams samenwerken in een ruim opgezet kantoor.
Benieuwd naar een leuke job op kantoor?

Check onze vacatures voor kantoor >


 

CULTUUR


Een gezonde bedrijfscultuur is niet alleen leuk om te hebben, bij AFC is het een strategische doelstelling. De transportsector kent daarbij allerlei uitdagingen al is het alleen maar omdat veel medewerkers van alles onderweg meemaken. Dagelijks luisteren en aandacht hebben voor elkaar is een onderdeel van onze cultuur. We houden van openheid en communiceren direct en eerlijk. We houden ons aan de wet en volgen de CAO van het beroepsgoederenvervoer. 

PERSOONLIJKE
groei


De wereld om ons heen verandert continu. Wij mensen dus ook. Misschien deels omdat het moet maar ook omdat het kan. Wij ondersteunen met cursussen en trainingen zowel intern als extern. MILIEU

Het milieu is geen "modieus onderwerp", het is een zaak van vitaal belang waarin iedereen moet investeren. Dat betekent dagelijks kleine stappen zetten, actie ondernemen en gewoonten doorbreken. En niet alleen in ons privé-leven.
Zo is ons kantoor uitgerust met intelligente LED-verlichting,  ligt het dak vol met zonnepanelen en worden de kantoren verwarmd met een warmtepomp. De koelcellen worden gekoeld vanuit een koudebron en daarmee worden in de zomer ook de airco's aangestuurd.

 
NOODZAAK VAN LOGISTIEK

Zonder transport staat alles stil. Een oude kreet die nog steeds van toepassing is. Zo draagt de topsector Logistiek o.a. zorg voor de bevoorrading van Supermarkten en Ziekenhuizen. Zorgt zij voor de aanvoer van voedsel en medicamenten, haalt afval op en is een belangrijk onderdeel bij de hulpverlening.  Allemaal essentiële zaken waar iedereen baat bij heeft. 
SAMEN SCHONER

Wij nemen onze verantwoordelijkheid door te investeren in slimme software. Deze ondersteunt planners bij het maken van de meest logische transportroutes. Onze chauffeurs hebben allen de beschikking over trucknavigatie en worden door de boordcomputer ondersteunt bij hun rijstijl. We maken gebruik van een analysetool waarmee we in één oogopslag de prestaties en het brandstofverbruik van onze vrachtwagens gepresenteerd krijgen in een visueel dashboard.
Bij elkaar resulteert dit in routes met een hoge beladingsgraad, minder stops, een gunstiger brandstofverbruik en een afname van kilometers en CO2 uitstoot.

Lees verder onze pagina Diensten >


TOEKOMST

Alhoewel er al veel geïnvesteerd is voor een beter klimaat, staan we nog maar aan de vooravond van de energietransitie. Wij zijn een toekomstgerichte organisatie en kijken verder dan alleen de dag van morgen. De weg is nog lang en er komen nog grote veranderingen.

Wij zijn erbij als onderdeel van de route naar een betere en duurzame samenleving. Wil je meehelpen het verschil te maken in een sector die noodzakelijk is voor onze voedselvoorziening? 

Check onze pagina werken bij