VERS LOGISTIEK.

 

VERS TRANSPORT
Transport van dagverse groente en fruit. Vervoerd vanaf telers, handelshuizen en havens naar diverse bestemmingen. Een wereld waarin er ad-hoc wordt geschakeld om product op dag van laden ook weer te leveren. We doen het al jaren en bewegen mee in de wervelende handel van AGF. Ons specialisme ligt op geconditioneerd transport in Nederland, België en Duitsland. Van pallet tot compleetvracht.
Klik hier voor onze connectie met de tuinbouw


GEZOND ONDERWEG
MET VERSE PRODUCTEN
VERVOERD MET EEN MODERN
EN TRACEABLE WAGENPARK


SPECIALISME
Het vervoer van Groenten en Fruit is een 100% een specialisme. Het is een versproduct dus is er tijdsdruk. We kennen de klanten, de verladers en bovenal de product. Van vruchtgroenten zoals tomaten, komkommers en paprika's. Van hardfruit zoals appels en peren, of de exotische fruitsoorten zoals ananas, avacado, mango en meloen, alhoewel een watermeloen weer familie is van een komkommer. We kennen de producten van zacht fruit tot aan vollegrond- en vergeten groenten aan toe. Wel zo vertrouwd zakendoen.

Bent u benieuwd naar ons werkgebied?


OP DAG A GELADEN
OP DAG A GELEVERD
VOLUMES VAN 1 PALLET
TOT COMPLETE LADINGENBIJSTUREN
Voordat het daadwerkelijke transport start, zijn er al allerlei processen in werking gesteld. Zijn de orders correct, is het product op voorraad en is het transport juist gepland? Hierbij ondersteunt onze nieuwe software door een voorspelling te maken of goederen tijdig worden afgeleverd, compleet met ETA en al. Zo kunnen we anticiperen en indien noodzakelijk bijsturen zelfs voordat de chauffeur onderweg is.

Nieuwsgierig geworden? Contact ons.