CERTIFICERING & OPLEIDING.

CERTIFICERING
AFC beschikt over het IFS Logistics certificaat. De IFS standaard stelt eisen aan opslag, distributie en transport van voeding, verpakking en consumentengoederen. Met deze certificering geven wij bij onze klanten en overige ketenpartners aan dat AFC werkt conform een bedrijfseigen managementsysteem om de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten en diensten te waarborgen. Ook helpt deze certificering ons bij het beheersen van onze werkprocessen, dat we voldoen aan normen en wettelijke eisen en dat we voldoen aan eventuele specifieke klanteisen.

Certificaat IFS Logistics
U kunt het certificaat IFS Logistics direct hieronder openen en/of opslaan.
IFS Certificaat 2023.pdf (354.3KB)
Certificaat IFS Logistics
U kunt het certificaat IFS Logistics direct hieronder openen en/of opslaan.
IFS Certificaat 2023.pdf (354.3KB)

OPLEIDING
Voor AFC zijn tevreden klanten, medewerkers en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. Daarom investeren we in onze medewerkers en ons materieel. Zo werven en selecteren we onze eigen chauffeurs, om deze vervolgens via gerichte interne en externe trainingen op te leiden.
Onze kundige chauffeurs en logistiek medewerkers worden voortdurend bijgeschoold volgens actuele wet- en regelgeving (o.m. Code 95, rijtijdenbesluit) en specifieke relevante normvereisten zoals in de IFS norm vermeld staan. Dit is een garantie voor kwaliteit voor de planning en operationele uitvoering van uw transporten.