WERKEN ALS CHARTER.

NETWERK
We mogen samenwerken met een vast netwerk van transportbedrijven. Klein en groot. Ook hier geloven wij in samen sterk. We helpen elkaar in drukke tijden maar ook in de winter als het wat rustiger is. Kernwoorden in een samenwerking zijn voor ons loyaal, betrouwbaar en eerlijk. VASTE CHARTER
Wegens uitbreiding van activiteiten hebben wij ruimte voor enkele vaste charters. Hiervoor bieden wij jaarrond werkzaamheden aan. De activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit het vervoer van groenten en fruit. Dit doen we zowel compleet als in het groepagevervoer. Qua landen rijden we hoofdzakelijk in Nederland en een klein stukje Ruhrgebied en België in.  We zijn op zoek naar vervoerders met een eigen trekker. Heb je daarnaast een koeloplegger dan is dat helemaal top! 

Heb je interesse? Geef ons een belletje op 0348-462020 of reageer door het CHARTERFORMULIER in te vullen.

Meer weten over onze dienstverlening, Lees dan hier verder >


CONTAINERVERVOERDER
Dagelijks vervoeren wij containers vanaf de verschillende terminals in Rotterdam. Deze worden hoofdzakelijk in Nederland gelost. Na het lossen zetten we de containers veelal weer af in de regio Rotterdam.

Ben je in het bezit van een trekker en  chassis en heb je interesse in een samenwerking op vaste of losse basis? Geef ons een seintje op 0348-462020 of vul het CHARTERFORMULIER in.

Meer weten over ons containervervoer, Lees dan hier verder >